Un jutjat de Martorell dicta sobreseïment en una causa penal contra dos funcionaris de Brians 1

Un Jutjat de Martorell ha dictat un auto de sobreseïment provisional en un procediment penal contra dos afiliats d’UGTPRESONS del Centre Penitenciari Brians 1 denunciats per haver agredit suposadament un intern.

Els serveis jurídics d’UGTPRESONS han assistit els nostres afiliats, en aquest cas del Centre Penitenciari de Brians 1, i han exercit des de l’inici la seva defensa judicial en el procediment com a diligències prèvies.

Segons l’auto, després de la presa de declaració a ambdós funcionaris amb l’advocada d’UGTPRESONS, i davant de les contradiccions que es van desprendre de la declaració de l’intern, el jutjat ha dictat el sobreseïment provisional de la denúncia.

Els serveis jurídics d’UGTPRESONS no deixaran mai sols a les nostres afiliades i afiliats, segueixen i seguiran exercint la seva defensa tant en l’àmbit penal com en el disciplinari.

Salut i cuideu-vos!

UGTPRESONS Barcelona, 12 de juliol de 2021

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca