Convocatòria del concurs general de trasllats estatal

UGTPRESONS us informem que avui mateix s’ha publicat al BOE la resolució del dia 5 d’agost de la Subsecretaria del Ministeri de l’Interior per la qual es convoca el concurso general para la provisión de puestos de trabajo en los Servicios Periféricos de la Secretaría General de Instituciones Penitenciarias.

A les places reservades a l’annex I C) d’aquest concurs també hi poden participar els funcionaris i funcionàries de carrera del Cos de Tècnics Especialistes de la Generalitat de Catalunya, grup de serveis penitenciaris, d’acord amb el Conveni de col·laboració entre el Departament de Justícia i el Ministerio de Interior sobre mobilitat interadministrativa, amb una limitació de 30 places.

Cal recordar que d’acord amb el punt 1 de l’apartat Segon de les bases de la convocatòria, per poder-hi participar (fora dels casos excepcionals que a la mateixa s’especifiquen) caldrà que hagin transcorregut 2 anys des de la presa de possessió de la darrera destinació.

El termini de presentació de les sol·licituds és de 15 dies hàbils a comptar a partir del dia 2 de setembre, dia següent al de la publicació de la resolució al BOE.

Salut i cuideu-vos!

UGTPRESONS Barcelona, 1 de setembre de 2021

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca