Parlem amb la Consellera

La secció sindical d’UGTPRESONS de Brians 1, us volem informar que avui, dia 8 de setembre, la consellera de Justícia Lourdes Ciuró i Buldó ha estat el nostre centre i que, com a sindicat majoritari, hem estat els únics inclosos en la llista de contactes que ha volgut mantenir durant la seva visita. L’acompanyaven el director general d’Afers Penitenciaris César Galván Romero i el secretari de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima Sergi Blazquez Quevedo.

Hem volgut aprofitar l’avinentesa per comentar-li temes que creiem importants per al nostre centre i per tota la plantilla, tot i que, només hem pogut abordar succintament el que volíem parlar amb ella.

De totes maneres, com ja preveiem que disposaríem d’un breu espai de temps per exposar les nostres demandes i plantejaments, li hem fet entrega en mà d’un escrit amb alguns punts importants relatius a les problemàtiques del nostre centre i del col·lectiu penitenciari.

La consellera s’ha mostrat receptiva a les nostres paraules i ha entès i compartit tot el que li hem dit. Ella mateixa ha reconegut que és una barbaritat el fet que l’últim acord sigui el del 2006 i que des de llavors, tot hagin sigut arranjaments per sortir del pas. Nosaltres no podem estar més d’acord, la plantilla està cremada de veure com passen els anys sense que les condicions laborals canviïn, perquè al final, presons és la “cosina lletja” del Departament de Justícia amb la qual ningú vol ballar.

Us adjuntem l’escrit de què li hem fet entrega perquè us el llegiu, confiem que la lectura des de la Conselleria es faci amb el mateix respecte que ha mostrat en persona.

Salut!

Secció sindical del C.P. Brians 1 d’UGTPRESONS

Sant Esteve Sesrovires, 8 de Setembre del 2021

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca