Demanem el cessament de la directora i el gerent

A Lledoners ens trobem amb l’endèmica situació de falta de personal que fa que en molts serveis, sobretot de cap de setmana, estiguem sota mínims, fent necessari que s’hagi de moure el personal d’un lloc cap a un altre per tapar forats, el que provoca una greu situació d’inseguretat al reduir-se les dotacions necessàries als departaments afectats.

També patim altres situacions com per exemple al Dert, on el servei està cobert per interins sense cap formació específica, mentre que els funcionaris habituals estan “castigats” a altres llocs. No cal dir l’angoixa que això provoca en aquests companys vist el que passa i la fiscalització que hi ha en aquest departament.

O el que passa a Ingressos, on el cap de setmana en el millor dels casos només hi ha  un funcionari per atendre el departament, on també hi ha interns complint sancions, amb cel·les sense cranc, deixant al funcionari a la seva sort.

Podem parlar de la prefectura de serveis, on el gerent ha tingut la brillant idea de canviar les parelles dels caps de serveis, modificant-los els quadrants de treball. Això no té altre motiu que perjudicar-los i deixar clar qui mana al centre després de tots els incidents i persecucions que hi ha hagut amb els caps de servei.

També de les sancions encobertes que pateixen els companys que tornen d’una baixa, essent assignats a altres llocs. Situació que xoca frontalment amb la, ja denunciada anteriorment en diverses ocasions per UGTPRESONS, tebiesa de la directora envers greus conductes d’interns que acaben sense càstig i fins i tot premiades, deixant de banda la protecció dels seus treballadors, que han de veure com se’ls menysprea.

O bé de les restriccions sistemàtiques i negatives de tot tipus per part de RRHH cap al personal, que no tenen cap justificació, i que només es pot entendre dins la perversió del gerent en perjudicar a la plantilla.

Sense oblidar la utilització com a autèntics “esclaus” dels companys que treballen com a reforços, aprofitant els nous contractes per a fer-los encadenar serveis i fer barbaritats com la de fer-los treballar per exemple 7 serveis seguits, demostrant una manca total de sensibilitat i sentit comú, a banda d’incomplir tots els acords signats.

Ja fa dies que el nou equip de comandaments del departament i de la Secretaria s’ha conformat, i de fet tots ells han vingut a Lledoners, començant per la Consellera. Tan sols fa uns dies que va visitar el centre el nou Subdirector General de Centres i va rebre de primera ma les problemàtiques que patim, pel que tothom a la SMPRAV és coneixedor del que passa.

Els treballadors del CP Lledoners no ens mereixem aquesta direcció i demanem a la Consellera que faci foc nou, cessant a la directora i al gerent del centre.

Salut!

Secció Sindical d’UGTPRESONS al CP Lledoners

Sant Joan de Vilatorrada, 4 d’octubre de 2021

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca