Escrit a la SG de Programes de Rehabilitació i Sanitat

UGTPRESONS us informa que ens hem dirigit per escrit a la responsable de la subdirecció de Programes de Rehabilitació i Sanitat, Gemma Torres, per demanar la cobertura d’un lloc de treballadora social al Centre Obert de Tarragona, que quedarà vacant el pròxim mes de novembre a conseqüència d’una jubilació.

També hem demanat poder parlar del dimensionament de la plantilla de Rehabilitació que es destinarà al nou centre obert, igual que ho volem fer amb els responsables pertinents per als llocs de Crimo, Gmo i personal d’oficines.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca