Acte de protesta contra el Director General

La secció sindical d’UGTPresons del CPPonent i la resta de sindicats ens hem reunit aquest matí amb Cèsar Galván, director general d’Afers Penitenciaris, en una reunió que ha tingut lloc a l’Institut d’Estudis Ilerdencs. Una trobada que arriba després que diversos treballadors de la presó de Lleida es tanquessin dijous als serveis territorials de Justícia per exigir reunir-se amb algun representant del Departament.

“Hem tingut l’oportunitat d’exposar totes les problemàtiques que es viuen diàriament a la presó al secretari general de Justícia. Però no ens ha donat cap mesura concreta per pal·liar-ho, ni ha concretat cap acció immediata”, hem apuntat des d’UGT Presons. I afegim: “Esperem que puguem tenir una resposta ben aviat i que es prenguin mesures”.

En cas de no rebre accions i respostes concretes, els sindicats hem avançat que anirem a més i que continuarem amb les mobilitzacions. És per això, que després d’una reunió sense acord, els sindicats hem continuat amb la protesta prevista a les portes de l’Institut d’Estudis Ilerdencs. En aquest sentit, hem avançat que en cas de no rebre resposta per part del Departament en els propers 10 dies, continuarem amb les aturades i les reivindicacions.

Salut,

Secció Sindical d’UGTPRESONS al CPPonent

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca