Concentració a Lleida

Avui la secció sindical d’UGTPRESONS al CPPonent, juntament amb la resta de sindicats, ens em concentrat davant dels Jutjats de Lleida per fer palesa la nostra problemàtica penitenciària i, es especial, la situació a la presó de Lleida.

Per aquests motius se li ha entregat un escrit al Jutge de Vigilància Penitenciària i posteriorment ens em tancat a la delegació territorial del Departament de Justícia fins que ens ha rebut la directora territorial, la Sra. Montse Messeguer, que ha escoltat les nostres demandes i s’ha compromès a elevar les nostres peticions per a cercar solucions.

De de la UGTPresons volem agrair, especialment, el suport que hem rebut per part de la plantilla amb més d’un centenar de companys/es que han participat en la convocatòria.

A més a més, us convoquem a tots a la concentració de demà divendres a la Plaça de la Catedral de Lleida per donar-li una “Gran rebuda” al nostre Director General.

Entre tots ho farem possible!!
PER LA NOSTRA DIGNITAT

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca