Reunió amb la direcció

Des de la secció sindical d’UGTPRESONS al CP Mas d’Enric us volem informar de la reunió mantinguda amb la direcció, a la qual assisteixen el director, el gerent, i la sotsdirectora d’interior,  i per la part social UGTPRESONS, CCOO, CSIF i CATAC.

El director ens presenta a la nova Sotsdirectora de Règim Interior Sra. Gemma López que arriba directament des de la secretaria per començar una nova etapa professional al nostre centre. Li desitgem molts encerts en el desenvolupament de la seva nova tasca per a la qual no dubtem que està ben qualificada. Des d’UGTPRESONS esperem que es mostri propera i professional amb tots els treballadors.

UGTPRESONS hem retret a la gerent que cada setmana estigui enviant correus electrònics demanant que fem serveis extraordinaris i amenaçant que si no es cobreix el servei denegaran els dies, i els hem exigit que facin bé la seva feina, reclamant personal a la secretaria, que és qui finalment pot solucionar d’una vegada per totes i de manera definitiva el greu problema que tenim al nostre centre.

Com a Sindicat Majoritari, a la reunió de seguiment del passat dia 17 de març, UGTPRESONS vam tornar a denunciar que al nostre centre l’assignació de GSI té 16 funcionaris menys que a altres centres de les mateixes característiques. La dotació ha de ser de 160 GSI, i no de 144 com tenim avui en dia.

La direcció ens confirma que a partir de l’1 de febrer de 2022, les guàrdies passaran a ser de 18 funcionaris. D’aquests, 6 companys restaran adscrits al CCI, amb la qual cosa aconseguirem que els companys d’aquest departament puguin planificar els seus dies amb la tranquil·litat que aquests no els hi seran denegats per manca d’efectius. Això comportarà un petit moviment de personal entre guàrdies, concretament, un funcionari de les guàrdies B, F i H haurà de canviar de guàrdia. Aquest canvi es farà seguint un escrupolós ordre d’antiguitat a serveis penitenciaris entre els funcionaris que estiguin en comissió de serveis.

La direcció vol que es faci distinció a l’hora de classificar en primer grau un intern, depenent de quin sigui el motiu pel qual es classifica. La seva intenció és que les agresssions i faltes de respecte a funcionaris per part dels interns tinguin més pes que les baralles entre ells. Aquesta és una decisió encertada, però no sabem si serà suficient per redreçar el rumb del centre a nivell regimental. UGTPRESONS continuarem presionant a la direcció perqué això passi.

Salut,

Secció Sindical d’UGTPRESONS al CP Mas d’Enric

El Catllar, 3 de novembre de 2021

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca