Demanem a la consellera incrementar l’oferta pública per al personal penitenciari

UGTPRESONS hem registrat un escrit on demanem a la consellera incrementar l’oferta pública prevista per 2021, en la qual el personal penitenciari es veu novament menyspreat i relegat a disposar d’un nombre de places insignificant.

Hem demanat també que, en aquest sentit, faci les gestions oportunes per convocar els concursos de comandaments de Cap d’Unitat i Caf, que permetrien augmentar el nombre de places que es podrien oferir.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca