Notificació de reconeixement del grau personal consolidat

UGTPRESONS t’informa que els/les educadors/es socials que han obtingut plaça amb destinació definitiva en el procés selectiu amb número de registre de convocatòria JU029, han rebut per ATRI la notificació del Departament de Justícia amb la Resolució del reconeixement del grau personal consolidat 17, amb efectes del dia 28.5.2021.

Els serveis jurídics d’UGTPRESONS considerem que el grau que s’ha de reconèixer ha de tenir en compte els períodes de treball desenvolupats com a interí/na, d’acord a l’evolució de la jurisprudència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea que ha anat progressivament establint una equiparació entre funcionaris de carrera i interins respecte al reconeixement de les condicions de la carrera professional, per tal que no hagin diferències substantives entre el treball fet per uns i els altres.

Com consta a la Resolució, es pot interposar recurs de reposició en el termini d’un mes des de l’endemà de la notificació o recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos.

En cas que s’hagi accedit al document dins del termini de 10 dies naturals des de la posada a disposició de la notificació, s’entén notificada la resolució a la data de “descarrega” de la notificació.

En canvi, si NO s’ha accedit al document dins del termini de 10 dies naturals des de la posada a disposició, s’entén notificada la resolució el 10è dia de la posada a disposició.  

Des d’UGTPRESONS posem a disposició del nostres afiliats/des un model de recurs de reposició; si estàs interessat/da posa’t en contacte amb nosaltres a través del servei de whatsapp  (650609317). 

En cas d’haver-se esgotat el termini establert per presentar recurs de reposició, s’hauria de presentar recurs contenciós administratiu, que te un termini superior (2 mesos des de la notificació); en aquest supòsit, si hi estàs interessat/da, posa’t en contacte directament amb els serveis jurídics a través del e-mail serveisjuridics@ugtpresons.com.

Salut i cuideu-vos!

UGTPRESONS

Barcelona, 29 de novembre de 2021

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca