Oferta pública 2021: places àmbit penitenciari

UGTPRESONS ja us vàrem comunicar que a la reunió de la Mesa General de Negociació de l’Empleat Públic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya del passat 8 de novembre el govern ens va informar del contingut de l’oferta d’ocupació pública d’aquest any 2021, de la qual al personal de presons se’ns atorgaven 67 places.

A la reunió mantinguda aquest mateix matí a la Mesa Sectorial del Personal Tècnic i Administratiu de la Generalitat de Catalunya, ens han comunicat entre d’altres, la distribució d’aquestes 67 places de l’àmbit d’execució penal, que quedarien distribuïdes de la següent manera:

COSTORN LLIUREPROMOCIÓ INTERNATOTAL
Diplomatura Serveis Penitenciaris (A2)72020
Diplomatura Educacuó Social (A2)4747

En veure aquesta distribució la UGT hem exigit la seguretat que les 47 places del cos d’Educadors Socials no són susceptibles d’ofertar-se per les dues vies que preveurà la futura Llei d’Estabilització que s’aprovarà ben aviat al Congreso de los Diputados, o sigui, les ocupades provisionalment en els 3 anys anteriors al 31 de desembre de 2020 (Pesco 2020), o les que faci més de 5 anys que estan ocupades provisionalment (Sistema de Concurs).

En el cas de les places del cos de Diplomats grup Serveis penitenciaris, recordem que ja l’acord 2006/2009 recollia la previsió d’oferir 150 places d’aquest cos i mai es va portar a terme. UGTPRESONS hem demanat en diverses ocasions el compliment d’aquest compromís ja que calia una promoció interna en aquest sentit. Molts anys després, i en una quantitat molt inferior, els companys tècnics especialistes amb una diplomatura podran promocionar a un cos superior.

UGTPRESONS no ens oblidem però, que ara mateix una de les necessitats principals és la d’incrementar la dotació de tècnics especialistes i a la reunió del Grup de Treball Penitenciari que mantindrem aquest dijous, amb posterioritat a la signatura per part de la consellera de l’Acord de Jubilació Anticipada, exigirem novament ofertes d’ocupació pública que suposin un increment net de personal en una quantitat de 500 places, nous processos de promoció interna del cos de Diplomatura, així com la convocatòria dels concursos de trasllats i de comandaments pendents.

Salut i cuideu-vos!

UGTPRESONS

Barcelona, 29 de novembre de 2021

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca