Oposició Tècnics Especialistes (JU030) / Acords Tribunal Qualificador

UGTPRESONS t’informa que reunit el tribunal qualificador del procés de selecció de tècnics especialistes serveis penitenciaris (JU030), ha fet públics els següents acords:

  • Obrir un termini fins a les 23.59 h del dia 22 de novembre, per a comunicar i aportar la documentació necessària que justifiqui el fet de no haver assistit a la primera prova el dia 13.11.2021. Les causes de l’ajornament són les establertes a l’apartat 2 de les Instruccions derivades de les mesures de prevenció amb motiu de la Covid 19, que ja es van fer públiques a la convocatòria de la primera prova.
  • Un cop acreditades les justificacions, es farà la prova tan bon punt es normalitzi la situació dels aspirants, per la qual no van poder presentar-se a la prova el dia establert, sense concretar la data.
  • Acorden també que els exàmens i les plantilles de correcció dels qui van fer la prova el dia 13, no es faran públics fins que no es faci aquesta prova pendent.
  • Acorden, tal com ja us vam informar el passat dimecres, després que UGTPRESONS ho informés a la subdirecció de recursos humans, modificar el criteri en relació amb els barems d’edat per valorar la segona prova, en el sentit que l’acreditació de l’edat serà la de la data de realització de la prova i no pas la de la convocatòria com s’havia establert.
  • Finalment, informen que es publicarà un enllaç perquè tots els participants que ho considerin oportú puguin presentar recursos, establin un termini per fer-ho des del dial 20 de novembre al 19 de desembre, ambdós inclosos.

Salut i cuideu-vos!

UGTPRESONS

Barcelona, 19 de novembre de 2021

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca