Tècnics Especialistes (JU030) / Modificació data acreditació edat proves físiques

El passat dia 9 de novembre el Tribunal Qualificador va emetre un acord on, entre altres coses, informava al punt 5 del mateix que: “als efectes de valoració de la segona prova (capacitat física) i aplicar el barem per edats es tindrà en compte l’edat de la persona participant en la data de publicació de la Resolució de la convocatòria, és a dir el 28 d’abril de 2021”.

UGTPRESONS ens vàrem posar immediatament en contacte amb la Subdirecció General de Recursos Humans i Relacions Laborals per tal que es modifiqués aquest criteri establert pel Tribunal Qualificador, ja que al nostre entendre, la data que s’ha de tenir en compte per acreditar l’edat dels participants per a valorar la segona prova (capacitat física), ha de ser la del moment de realització de les proves, situació que a més a més està avalada per sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Finalment i atenent a la demanda d’UGTPRESONS, el Tribunal Qualificador es reunirà pròximament per a modificar la informació que donava l’esmentat acord al seu punt número 5 i establir que es tindrà en compte l’edat dels participants en el moment de realització de les proves físiques per aplicar els barems per edat en la valoració de la capacitat física dels aspirants.

Volem aprofitar aquest escrit per a donar suport a tots els participants en el procés selectiu, que van haver de patir el dia de la prova les conseqüències d’una nefasta organització, amb greus retards o la identificació dels participants amb sistemes anacrònics que posen en dubte la protecció de dades, i així ho hem fet saber a l’administració. És difícilment comprensible que després de tant de temps esperant aquest procés, s’hagi fet una previsió i una planificació del desenvolupament de la prova tan deficient, una nova mostra més de la seriositat amb la qual tracten el nostre col·lectiu.

Salut i cuideu-vos!

UGTPRESONS

Barcelona, 17 de novembre de 2021

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca