Psicòlegs: informació adjudicació places JU027

Aquest matí hem mantingut una reunió amb els representants del departament on ens han informat del procés d’execució de la sentència 440/2020 i l’afectació que tindrà pel col·lectiu de psicòlegs de l’àmbit d’execució penal.

UGTPRESONS ja vam demanar que es respectés l’assignació de codis plaça seguint el criteri d’antiguitat, tal com es va fer el 2019. Tot i que finalment l’administració no ha seguit aquest criteri, per minimitzar el possible impacte envers els interins que podrien ser desplaçats, adjudicaran als professionals que no canviïn de centre de treball en funció de les peticions rebudes, el mateix codi lloc que ja els van assignar el 2019.

D’aquesta manera, la totalitat dels psicòlegs interins no canviaran de centre de treball i l’afectació respecte als treballadors serà, per tant, pràcticament inexistent i tothom mantindrà el seu lloc de treball.

L’administració no farà acte públic d’assignació de places, però preveuen poder fer públiques les llistes amb la relació de les sol·licituds de cada participant del procés així com la plaça que els ha estat adjudicada a finals de la pròxima setmana, i la publicació al DOGC quinze dies després. Els interessats rebran una notificació al seu correu electrònic amb la plaça assignada al procés.


Les persones que actualment ocupen llocs de comandament de manera provisional, seran contactats pel departament, per confirmar la seva voluntat de mantenir aquestes el seu lloc de treball actual.

Salut i cuideu-vos!!

UGTPRESONS

Barcelona, 10 de novembre de 2021

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca