Gravíssima agressió a un company. Suma y sigue: no anem bé

Si encara no fa una setmana de les greus agressions produides al CP Ponent i després que ahir mateix vam lamentar una altra greu agressió al CP Brians 2 amb companys ferits, aquesta tarda hem de lamentar una greu agressió a un company del DERT al nostre centre que li ha suposat la pèrdua d’una part del dit.

Ha estat en el transcurs d’un canvi de cel.la quan l’intern s’ha abalançat contra els funcionaris ferint greument el company Alejandro que ha hagut de ser atès mèdicament al centre en un primer moment.

UGTPRESONS volem denunciar com a partir d’aquest moment i davant la gravetat de la lesió, el centre no ha estat capaç de gestionar urgentment el trasllat del company, que ha hagut de ser traslladat a la mútua ajudat per un altre company, on finalment s’han confirmat els pitjors pronòstics amb la pèrdua parcial del dit.

Molt probablement d’haver estat traslladat a un hospital el pronòstic hauria estat un altre de ben diferent. Malauradament, de ben segur que si això li passa a un intern, ve fins i tot la consellera a portar-lo a l’hospital i surt amb el dit en perfecte estat. És una vergonya absoluta.

No podem callar. No podem esperar que l’administració posi mitjans adequats per desenvolupar correctament la nostra feina. No tenen voluntat. El col.lectiu està fart de promeses de millora quan les agressions es multipliquen i l’agressivitat no decreix; ans al contrari. I així no podem seguir.

Necessitem més eines com a col.lectiu, més suport de l’administració que només ven bones paraules, però no aporta solucions. No necessitem circulars que impedeixen fer correctament la nostra feina i no aporten absolutament res positiu; necessitem ajuda. I qui mana a les presons no ens la facilita.

Instem l’administració a prendre decisions i posar solucions de manera immediata. Com a col.lectiu no podem permetre’ns que se’ns ignori. Agents de l’autoritat ja, més personal i no ridícules ofertes públiques ja. Suport regimental i ma ferma quan cal, prou de ridícules sancions, d’aïllaments exprés i compliments escurçats per tornar ben de presso als mòduls. Som professionals no marionetes del sistema.

Prou!

Des de la Secció sindical desitgem una ràpida recuperació al company ferit avui i el nostre suport pel que necessiti.

Salut i cuideu-vos!

Secció sindical UGTPRESONS al CP Quatre Camins

La Roca del Vallès, 23 novembre 2021

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca