CP Lledoners: No podem més

UGTPRESONS informa que divendres 10 de desembre al CP. Lledoners es van confinar dos mòduls per Covid: el 4 i el 5, si bé el mòdul 5 ja estava aïllat des del dia 2, els EPI’s no van arribar fins el dia 9!!!!, val a dir que tot ha estat un despropòsit i vam poder constatar una altra vegada la nefasta gestió per part de l’equip directiu.

Per començar el dia, l’esmorzar dels interns va arribar sense estar preparat, en racions individuals, i es va haver de preparar al vestíbul de la primera planta com bonament es va poder, va faltar menjar, la llet era aigua amb colorant, el termo del cafè es va espatllar a la cel·la 3… L’agressivitat dels interns va anar pujant de to, i van omplir el pati de brossa, a banda d’insults cap als funcionaris. El pati del 5 sembla Palestina amb llençols i escombraries cremades.

Ja a la tarda, al mòdul 6 es va activar un codi 2 amb una trentena d’interns implicats i com que el Dert estava ple, es va decidir que tothom tornés a la seva cel·la com si no hagués passat res.

Com podeu veure tot segueix igual, evitar costi el que costi fer aïllaments, aplicar sancions i esquivar el règim tancat. El missatge que s’ha enviat als interns és ben clar i, malauradament, en la línia de la política regimental que ens ha portat on som ara: fes el que vulguis, que no passa res.

Més tard, fent el repartiment de la medicació al mòdul 5, quan són les 20:00 h les TCAI decideixen que ha acabat el seu torn, que pleguen i se’n van, deixant a la meitat del mòdul sense repartir.

El Subdirector de Tractament, decideix que els funcionaris acabin de repartir la medicació, i supervisin el repartiment de les compres dels interns i el sopar.

Però el més greu va succeir al mòdul 4, on ELS MATEIXOS FUNCIONARIS VAN HAVER DE REPARTIR L’ESMORZAR, EL DINAR I EL SOPAR DIRECTAMENT. AIXÒ ÉS INTOLERABLE! No són les nostres atribucions! Ja només falta que ens donin la mopa i la baieta i netegem la sala de dia.

Amb tota aquesta dinàmica i desgavell els funcionaris no poden sortir ni a esmorzar ni a berenar, però això deu ser com amb el tema de les agressions quan ens diuen que va amb el sou.

Si amb tot això no en tenim prou, UGTPRESONS ens preguntem per què amb aquest escenari, amb contagis amb augment i més mòduls confinats, es vol fer vida normal al centre en plena situació de pandèmia, anul·lant totes les mesures establertes per prevenir i reduir l’impacta d’aquest rebrot.

Per què s’ha anul·lat  la baixada voluntària?

Per què hem de passar per prefectura a mirar el servei i a firmar com si no passés res, quan estava el servei a l’accés A2F per evitar aglomeracions?

Per què no agafen els pocs interns del 4 infectats, els porten a infermeria i desconfinen el mòdul?

L’equip directiu està format per una colla d’aficionats que NO EN TENEN NI IDEA, prenen decisions que demostren la seva incompetència i els farem directament responsables del que pugui passar per la seva negligència, que posa en risc la nostra vida.

UGTPRESONS exigim a la Secretaria el cessament fulminant de tot l’equip directiu i de passada que també s’emportin a la cap de RRHH, i que d’una vegada per totes posin a gent amb OFICI i no a xitxarel·los que venen aquí a fer invents.

Salut!

Secció Sindical d’UGTPRESONS al CP Lledoners

Sant Joan de Vilatorrada, 12 de desembre de 2021

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca