Reunió d’UGTPRESONS amb Ana Balsera, diputada d’ERC al Parlament de Catalunya

UGTPRESONS ens vam reunir ahir al Parlament de Catalunya amb la diputada i portaveu de Justícia d’Esquerra Republicana, Ana Balsera, per demanar-li el suport del seu grup parlamentari en la defensa de les reivindicacions dels professionals penitenciaris i per donar coneixement de la greu situació en la qual es troben actualment els centres penitenciaris de Catalunya.

Hem emfatitzat en l’augment alarmant de les agressions, directament relacionada amb una evident pèrdua d’autoritat que s’ha de combatre necessàriament amb la consideració com agents de l’autoritat, que esperem que s’aprovi ben aviat. No obstant això, hem incidit que hi ha altres aspectes que només depenen de la voluntat de la nostra administració i que han incidit de manera decisiva en aquest augment de les agressions i pèrdua d’autoritat, com ha estat la implementació de la circular 2/2001, de la que esperem en els dies vinents la derogació o modificació substancial.

La pèrdua de plantilla ha estat un altre punt que hem volgut deixar palès, amb un dèficit que calculem en uns 500 professionals i que només es pot combatre amb nous processos que suposin un increment net de plantilla i evidentment amb els pressupostos necessaris per poder fer-ho, cosa que requereix la voluntat ferma de la consellera de Justícia.

També hem tractat de la recent signatura de l’acord de jubilació anticipada i de la necessitat de treballar intensament d’aquesta qüestió a l’àmbit estatal, i per això, i com que el grup d’ERC és bàsic en l’estabilitat del Govern estatal, hem acordat celebrar una reunió el proper mes de gener amb els portaveus de justícia d’ERC al Congreso del Diputados i al Senado.

UGTPRESONS intensificarem així, els contactes a Madrid tant amb el PSOE com amb ERC per tal d’arrencar els compromisos necessaris per implementar la nostra jubilació al llarg de 2022.

UGTPRESONS continuarem fent el que sempre hem fet, treballar per aconseguir les millors condicions laborals per als professionals penitenciaris i, en aquest sentit, encoratgem la resta de forces sindicals que facin el mateix i deixin d’intoxicar i aprofitar la feina d’altres i fer demagògia barata.

Salut i cuideu-vos!!

UGTPRESONS

Barcelona, 17 de desembre de 2021

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca