UGTPRESONS a Lleida Televisió: propostes a la Direcció

Featured Video Play Icon

Entrevista a Lleida Televisió de la secció sindical d’UGTPRESONS al CPPonent per fer ressò de les propostes que hem plantejat a la direcció del centre per tractar als interns amb problemes psiquiàtrics i així poder millorar, entre d’altres, la seguretat del professionals i dels mateixos interns del centre.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca