CP Mas d’Enric: Nous incidents

Des de la secció sindical d’UGTPRESONS de CP Mas d’Enric volem denunciar novament les condicions d’inseguretat en què hem de treballar.

El passat dia 30 de desembre, per acabar d’arrodonir un any per oblidar, es va activar un codi 2 al mòdul 2 on novament hi va haver perill per la vida i la integritat física dels companys que estaven treballant.

Un intern, sospitosament sota els efectes d’alguna substància prohibida, es va adreçar al Cap d’Unitat i als funcionaris de servei amb crits, amenaces i exigències vàries, i com que no va veure satisfetes les seves demandes, que un cop revisat el comunicat de fets sembla que ni el mateix intern tenia clares, aquest fica mà a la butxaca i treu un  “diablo” amb el que amenaça als companys.

Malauradament, tots els que fa un tems que treballem en aquestes cases hem vist en alguna ocasió aquests aparells de fabricació casolana i sabem el perill que comporten per la nostra vida, un tall pot ser fatal.

Sens dubte la professionalitat dels companys i la ràpida actuació dels PS van impedir que la cosa anés a més i finalment va concloure amb alguna contusió i unes ulleres trencades, que, d’altra banda, no s’havien d’haver produït.

Des d’UGTPRESONS reclamem més contundència en l’aplicació de sancions disciplinàries exemplars i que aquestes es compleixin en la seva totalitat, independentment de l’espai disponible en determinats departaments. Recordem a la direcció que a la darrera reunió se’ns va assegurar que les agressions i faltes de respecte als funcionaris tindrien un tracte diferent d’una baralla entre interns. Esperem i exigim que en aquest cas això es compleixi i la resta d’interns en prenguin nota. Per aquesta secció sindical és absolutament inacceptable normalitzar el fet que qualsevol company marxi cap a casa amb contusions o amb unes ulleres trencades.

Salutacions i Bon Any

Secció Sindical d’UGTPRESONS al CP Mas d’Enric

El Catllar, 4 de gener de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca