Resposta d’UGTPRESONS a les declaracions de Raül Romeva al Versió RAC1

Featured Video Play Icon

UGTPRESONS ha participat al programa Versió RAC1 per donar resposta a les declaracions d’ahir al mateix programa, del ex-conseller Raül Romeva, on ha fet algunes declaracions ofensives, que posen en dubte la professionalitat de les treballadores i treballadors penitenciaris.

Com a sindicat majoritari a les presons catalanes li demanem una rectificació així com una trobada perquè entengui la realitat penitenciària també des de la vessant dels professionals que hi treballem.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca