UGTPRESONS ens reunim amb les portaveus de justicia d’ERC al senado, congreso i parlament

Continuem amb les actuacions per avançar amb la jubilació anticipada

UGTPRESONS hem mantingut una reunio avui amb les portaveus de justícia d’Esquerra Republicana al Parlament de Catalunya, al Congrés i al Senat, Ana Balsera, Carolina Tellechea i Laura Castel respectivament, per parlar de manera monogràfica de la jubilació anticipada dels professionals penitenciaris.

Aquesta reunió es va acordar el passat mes de desembre a la reunió mantinguda amb la diputada Ana Balsera, per la necessitat de treballar intensament aquesta qüestió a l’àmbit estatal, amb l’objectiu de trobar el suport d’ERC perquè es faci efectiva la nostra jubilació anticipada, donada la importància que tenen actualment a l’estabilitat del Govern estatal.

Tant la diputada Tellechea com la senadora Castel han mostrat interès a situar a l’àmbit polític nacional la nostra legítima reclamació i s’han compromès a presentar propostes de resolució al Congrés i al Senat, no només per la problemàtica relacionada amb l’envelliment del nostre col·lectiu, com per corregir el greuge que significa que la pràcticament totalitat dels treballadors d’instituciones penitenciaries puguin jubilar-se als 60 anys en estar en règim de Muface

UGTPRESONS hem mantingut diverses reunions amb els diferents grups parlamentaris des de fa mesos, però ara intensificarem els contactes a Madrid amb la resta de grups per tal d’arrencar els compromisos necessaris per implementar la nostra jubilació, independentment dels tràmits que el mateix departament de justícia ha de fer amb caràcter immediat.

UGTPRESONS continuarem així treballant per aconseguir les millors condicions laborals per als professionals penitenciaris, també en la resta de reivindicacions que no podem deixar de banda, com ara ser agents de l’autoritat o l’increment de plantilla amb nous processos selectius que ho facin possible.

Salut i cuideu-vos!

UGTPRESONS

 Barcelona, 13 de gener de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca