Denunciem a inspecció de treball el denigrant estat dels vestuaris prefabricats del centre

La Secció Sindical d’UGTPRESONS al C.P.Brians 1, us informa que donat el denigrant i lamentable estat en què es troben els vestuaris prefabricats del nostre Centre, hem presentat mitjançant els serveis jurídics d’UGTPRESONS, la corresponent denúncia davant la Inspecció de Treball a fi que responguin a la petició de reparació immediata de la esmentada situació.

La SGPOS, són coneixedors des de fa temps d’aquesta circumstància, de fet ho van veure en una de les últimes visites al nostre Centre, però sembla  que no ho van catalogar com a prioritari. Nosaltres ho fem i, mitjançant la denúncia presentada, esperem que se solucioni al més aviat possible.

Salut!

Secció Sindical d’UGTPRESONS Brians 1

Sant Esteve Sesrovires, 15 de febrer de2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca