Jubilació anticipada: demanem a la Consellera informació dels tràmits realitzats pel Departament de Justícia

Honorable Lourdes Ciuró i Buldó
Consellera de Justícia
Carrer Foc, 57, 08038 Barcelona

Jordi Bremer i Cuscó, amb DNI número XXXXXXX, i domicili a efectes de notificacions a la Rambla del Raval 29-35, 3a planta, 08001 de Barcelona, en la meva condició de Responsable del Sindicat de Presons de la UGT de Catalunya, i d’acord amb el que disposa la Llei 19/2014, de 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern us presento per mitjà d’aquest escrit de SOL·LICITUD D’ACCÉS A LA INFORMACIÓ PÚBLICA.

La sol·licitud que us formulo ve referida a la informació següent:

  • Relació dels tràmits i gestions dutes a terme pel Departament de Justícia davant del Ministerio de Inclusión, Seguridad Social y Migraciones per instar l’inici del procediment per establir coeficients reductors per reduir l’edat de la jubilació dels cossos penitenciaris i donar compliment així a l’Acord de 2 de desembre de 2021 del Grup de Treball Penitenciari depenent de la Mesa Sectorial de Negociació del Personal d’Administració i Tècnic sobre la Jubilació Anticipada.
  • Indicació del tipus de tràmit realitzat amb una ordenació cronològica dels mateixos.
  • Proba documental de cada tràmit o gestió realitzada.

Als efectes del que disposen els apartats c) i d) de l’article 26 del Llei 19/2014, faig constar l’adreça electrònica fesppresons@catalunya.ugt.org i manifesto que el format d’arxiu electrònic és el que estimo preferent per a l’accés a la informació, a no ser que la pròpia Administració estimi més procedent el format paper.

Atentament,

Jordi Bremer i Cuscó
Barcelona, 10 de febrer de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca