Aconseguim roba ignífuga per als Centres

UGTPRESONS vàrem fer un escrit el passat 11 de febrer on denunciàvem l’increment dels incendis provocats a les cel·les, amb el punt culminant al què es va produir al Centre Penitenciari de Puig de les Basses, on un company va patir cremades al braç.

A l’escrit, en virtut de l’article 20 de la Llei 31/1995 de Protecció de Riscos Laborals, UGTPRESONS exigíem a l’administració que dotés dels mitjans necessaris, i en les condicions adequades,  per a protegir els seus treballadors en les actuacions que en el desenvolupament de la seva tasca han de realitzar, i en demanàvem que es fes tot el necessari per a dotar els centres i els Dert de roba adequada per actuar davant les flames i salvaguardar, també, la integritat dels treballadors penitenciaris.

UGTPRESONS també ens vam adreçar per escrit al secretari de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima, Sergi Blàzquez, on li demanàvem que fes les gestions oportunes per dotar els centres penitenciaris de Catalunya dels mitjans necessaris i en les condicions adequades, per protegir la integritat dels seus treballadors davant d’una situació d’emergència derivada d’un incendi, com ara disposar de roba ignífuga per protegir-se de les flames.

UGTRESONS per fer més força, vàrem posar a disposició de les treballadores i treballadors un escrit dirigit al mateix secretari de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima, sol·licitant el mateix.

Avui veiem com totes aquestes accions han donat resultat i l’administració ens ha informat que ja s’han posat en contacte amb les empreses subministradores corresponents per demanar pressupostos de les diferents opcions disponibles i poder així dotar els centres de roba ignífuga al més aviat possible.

UGTPRESONS volem agrair els centenars d’escrits que s’han presentat a tots els centres penitenciaris i que ben segur han ajudat a aconseguir-ho, el que demostra que quan treballem junts la nostra força serveix per millorar les nostres condicions laborals.

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 16 de març de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca