Escrit al Director General respecte al dimensionament de la plantilla

Sr. César Galvàn Romero
Director General d’Afers Penitenciaris
Carrer del Foc, 57 – 08038 Barcelona

Benvolgut,

Com vostè és coneixedor, UGTPRESONS fa molt de temps que estem denunciant que arrosseguem des de fa molts anys una pèrdua de personal, que calculem està ara al voltant dels 500 efectius.

Aquesta situació és insostenible, com demostren les mesures improvisades en forma de llistes de reforç, que s’han anat produint els darrers anys per poder pal·liar aquesta manca endèmica de personal i que, per UGTPRESONS, només es pot solucionar amb nous processos selectius que suposin un increment net de plantilla amb places de nova creació per als cossos penitenciaris.

En aquest sentit, l’administració ja fa temps ens va informar que estaven treballant en un estudi intern sobre el dimensionament de la plantilla, per saber exactament quines són les necessitats de personal a les presons catalanes.

A la reunió mantinguda en el marc del Grup de Treball Penitenciari el passat 3 de desembre, l’administració es va comprometre que al mes de febrer de 2022 tindrien enllestit aquest estudi del dimensionament de la plantilla, per poder traslladar-nos els resultats que se’n desprenguessin.

És per tot això que com a responsable d’UGTPRESONS, sindicat majoritari a les presons catalanes, li demano que faci totes les gestions oportunes perquè se’ns convoqui a fi i efecte d’informar-nos, tal com es van comprometre, del resultat de l’esmentat estudi sobre el dimensionament de la plantilla.

Atentament,

Jordi Bremer i Cuscó

Responsable del Sindicat de Presons de la UGT de Catalunya

Barcelona, 18 de març de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca