Proves físiques JU030

UGTPRESONS PRESENTAREM QUEIXA FORMAL PEL DESENVOLUPAMENT DE LA PROVA

Queixes, dubtes i preocupació és el que ens han traslladat molts dels companys i companyes que van participar a les proves físiques que es van fer els dies 3 I 4 d’aquest mes de març.

Tot apunta a que es van establir criteris més permissius o laxes a l’hora de determinar la puntuació en alguns grups, mentre que en d’altres l’exigència sembla que podia haver estat major.

I tot això coincidint amb la primera vegada que els sindicats representatius no hem tingut l’oportunitat de ser presents a les proves físiques des que aquestes formen part dels nostres processos de selecció i així observar el seu desenvolupament.

UGTPRESONS considerem que els aspirants a qualsevol procés de selecció han de tenir el dret a presentar al·legacions quan considerin lesionats els seus drets,  independentment de la prova que hagin de superar, sigui escrita o una prova física, de manera que per aquesta última només la gravació de la mateixa i la possibilitat de ser revisada pels participants garantiria l’aclariment de les situacions que generin dubtes entre els participants.

Es per això, i vist la quantitat de queixes que molts participants ens han fet arribar, que UGTPRESONS presentarem una queixa davant del Departament de Justícia i demanarem que, a partir d’ara i per garantir els drets dels participants en els processos de selecció, les proves físiques siguin gravades i es posin a disposició dels participants que ho sol·licitin.

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 11 de març de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca