Informació places oferta pública d’estabilització àmbit execució penal

UGTPRESONS t’informa que a la reunió celebrada aquest matí amb Funció Pública de la Mesa General, ens ha detallat una mica més les dades relacionades amb els processos de l’Oferta Pública d’Estabilització.

Pel que fa al nostre Àmbit d’Execució Penal t’informo que les dades són les següents, sense que puguem encara concretar les places dels cossos que integren el Grup A1 i A2:

  • Grup A1 (Juristes i Psicòlegs)
    149 places pel sistema de concurs i 38 per concurs oposició
  • Grup A2 (Treballadors Socials i Educadors Socials)
    265 places pel sistema de concurs i 36 per concurs oposició
  • Grup C1 (Tècnics Especialistes)
    291 places pel sistema de concurs i 97 per concurs oposició

UGTPRESONS hem tornat a insistir en el fet que se’ns faciliti el detall exacte de les places que es convocaran per a cada un dels cossos de l’àmbit d’execució penal.

Es confirma el que UGTPRESONS  ja vam dir el passat 20 d’abril de què el nombre de places destinades a permetre l’estabilització dels nostres interins és més que interessant i va clarament en la línia que UGTPRESONS hem anat anunciant, tant pel cos de tècnics especialistes com pels cossos de rehabilitació.  

Esperem poder detallar-vos el nombre exacte de places que es convocaran per a cada un dels cossos del nostre àmbit i ampliar aquesta informació en els pròxims dies.

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 25 d’abril de 2022                                                                            

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca