Mesa sectorial: Incorporació PRP a l’específic

UGTPRESONS hem assistit avui a la reunió de la Mesa Sectorial de negociació del personal de l’administració i tècnic, per tractar el punt inclòs a l’ordre del dia a proposta nostra, en referència al bloqueig de les negociacions per incorporar el Programa de rendiment Professional (PRP) al complement específic.

UGTPRESONS hem volgut incidir en què el departament de justícia es manté inamovible en algunes propostes que considerem que sí que podrien modificar si tinguessin voluntat de fer-ho. Parlem concretament de la incorporació lineal del PRP a l’específic per a tots els treballadors, que neguen sigui possible, tot i que ja hem dit per activa i per passiva que hi ha casos concrets on sí que s’ha produït aquest fet i s’han incorporat quantitats de manera lineal.

De la mateixa manera hem volgut deixar palès, quan a altres propostes, que no podem admetre que s’intentin modificar horaris i condicions laborals, que són fruit de millores obtingudes amb molta lluita i esforç i no podem deixar que ens les arrabassin així com així.

Com no podia ser d’una altra manera, el departament de justícia ha respost amb la mateixa postura intransigent que ha mantingut a les reunions del grup de treball, negant novament que sigui possible la incorporació lineal i tractant la resta de propostes que ens van presentar i que representen importants modificacions laborals com si fossin insignificants, en una mostra de menyspreu sorprenent.

UGTPRESONS hem exigit el desbloqueig immediat d’aquesta negociació i que en cap cas pugui afectar a la nòmina de maig, si el que vol l’Administració és evitar arribar a un PUNT DE NO RETORN molt perillós i no desitjable per cap de les parts, que suposaria un greu conflicte amb el col·lectiu de treballadores i treballadores que pateixen unes condicions laborals molt dures i que només demanen el que els hi pertoca.

Finalment, Funció Pública ha impulsat que es reprengui la negociació i ha anunciat que participarà ella mateixa en el procés negociador per mirar d’arribar a un acord que volem totes i tots.

Salut!

UGTPRESONS Barcelona, 26 d’abril de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca