Processos d’estabilització per a interins d’execució penal

707 PLACES PER CONCURS DE MÈRITS

 171 PLACES PER CONCURS OPOSICIÓ

323 PLACES OFERTA PÚBLICA ORDINÀRIA

A la reunió celebrada aquest matí amb Funció Pública, en la que ha participat UGTPRESONS com a únic sindicat de l’àmbit penitenciari, se’ns han presentat noves dades relacionades amb els processos selectius derivats de la Llei 20/2021 de mesures urgents per reduir la temporalitat.

Les dades que ens han facilitat avui proporcionen més informació de la que ens van donar el passat 7 d’abril, que van ser un nombre general per a tot l’àmbit de la Generalitat, però sorprenentment, i sense que vulguin explicar els motius, continuen sent inconcretes, i per això UGTPRESONS hem tornat a insistir en que se’ns facilitin el que fa mesos que reclamem, el detall exacte de les places que es convocaran per a cada un dels cossos de l’àmbit d’execució penal.

Analitzant les dades que avui ens han presentat, i a l’espera que d’una vegada per totes es dignin a proporcionar-nos el detall de les convocatòries, podem dir que el nombre de places destinades a permetre l’estabilització dels nostres interins és més que interessant i va clarament en la línia que UGTPRESONS hem vingut anunciant a la ronda de visites als centres que vam fer fa unes setmanes.

Com UGTPRESONS ja us vàrem avançar, les convocatòries dels cossos de rehabilitació que recollia l’Oferta Pública PESCO 2018 passarien totes al nou marc normatiu que preveu la Llei 20/2021, en concret els següents processos:

     Jurista: 63 places                  Treballador Social: 120 places

     Psicòleg: 75 places                Educació Social: 87 places

Tenint en compte que la suma de places d’aquestes convocatòries és de 345 i que les places a ofertar per la via de concurs de mèrits serà de 707, tot fa pensar, i sempre a l’espera de que ens facilitin el detall definitiu, que les noves convocatòries d’aquests cossos contindran un increment substancial de places.

Però també el cos de Tècnics Especialistes s’ha de veure clarament beneficiat per aquest important nombre de places a ofertar per la via del concurs de mèrits, cosa que permetrà que en molt poc espai de temps els nostres companys i companyes interines del cos de Tècnics Especialistes hagin pogut optar a un lloc definitiu per la via d’un procés ordinari (JU030) i, properament, pel concurs de mèrits que es publiqui.

Esperem poder detallar-vos el nombre exacte de places que es convocaran per a cada un dels cossos del nostre àmbit en els propers dies.

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 20 d’abril de 2022    

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca