Convocades 42 places en comissió de serveis

UGTPRESONS EXIGIM LA CONVOCATÒRIA URGENT DEL CONCURS DE TRASLLATS

Tal i com ja us vam avançar ahir, avui s’ha publicat a la web del Departament el “concursillo” per ocupar en comissió de serveis les places que s’han anat generant al llarg dels últims mesos. Podeu accedir a la web del departament aquí

Seran 42 els llocs vacants que s’oferiran, i que són les següents:

UGTPRESONS ja ens hem manifestat totalment contraris a la publicació d’aquest procés ja què, en el context actual, l’obligació del Departament de Justícia i de la Secretaria de Mesures ha de ser la d’afrontar l’altíssima temporalitat que tenim, i això no es fa dotant per la via de la comissió de serveis 42 places més, ja que es faria de nou amb caràcter provisional, sinó amb adjudicacions definitives.

El que és necessita ara és, i així ho hem exigit, que convoquin de manera urgent els processos que venim reclamant des de fa temps: Un concurs de comandaments (CUSI, CAF, EEAA) i un concurs de trasllats.

UGTPRESONS considerem imprescindible no només que les convocatòries d’aquests dos processos de provisió es materialitzin immediatament i de manera simultània, sinó que les seves resolucions també siguin ràpides, i això només pot passar si es determinen que les bases siguin de més fàcil gestió que les que han regit en el passat aquest tipus de concursos.

Això permetria aclarir la situació a la que ens ha portat la deixadesa del Departament de Justícia i ens permetria afrontar els processos que tenim en marxa (JU030) i els que tindrem en breu (concurs de mèrits i concurs oposició d’estabilització) sense la conculcació dels drets de cap company i companya independentment de si és de carrera o interí.

UGTPRESONS exigim la convocatòria urgent de la comissió de seguiment per tractar d’aquest punt i d’altres que també requereixen solució.

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 20 de maig de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca