Sant tornem-hi. Nova agressió al nostre centre

No fa encara dues setmanes que ja vàrem denunciar, arran de l’agressió a un company, que les polítiques erràtiques de la Secretaria estaven implicant un increment en les agressions a treballadors i treballadores dels centres penitenciaris i avui hem de tornar a lamentar una greu agressió, produïda ahir al migdia, en aquest cas a un cap d’unitat del Departament de règim tancat de Quatre Camins.

L’intern, de gran conflictivitat i que no hauria d’estar des de fa temps en aquest centre, el va  propinar dos forts cops de puny a la cara, i el company va requerir ser atès a la mútua. Altres companys també van rebre diversos cops.

Des d’UGTPRESONS no ens cansarem de denunciar les polítiques equivocades de la Secretaria, que fan que els interns s’empoderin. El significatiu increment de la conflictivitat i de les agressions als centres és un fet. Cal dir prou. Plantilles minvades, no renovacions de reforços, polítiques toves amb relació a la normativa regimental, etc…

No anem bé. I vindran després les lamentacions.

Aprofitem per instar la Secretaria que es posi les piles i insti la mútua a tractar-nos amb el respecte que ens mereixem quan hem d’anar a rebre atenció després d’una agressió, ja que rebem constants queixes pel tracte rebut per alguns professionals mèdics.

Desitgem una ràpida recuperació als companys ferits i tota la nostra solidaritat.

Secció sindical d’UGT a Quatre Camins

La Roca del Vallès, 7 maig de 2022.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca