Concentració Plaça Sant Jaume: intervenció als mitjans

Featured Video Play Icon

Intervenció de X.Martínez al programa de RTVE ‘Café d’idees’ de la Gemma Nierga, explicant els motius de la concentració unitària d’aquest matí a la Plaça Sant Jaume: increment de fins al 400% de les agressions, manca de seguretat, augment de la conflictivitat, més protecció …

A més a més, UGTPRESONS també ha fet ressò de les protestes a d’altres mitjans de comunicació com al TN de TV3 i a les notícies de Radio 4 de RTVE:

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca