Èxit de la concentració d’avui a la Plaça Sant Jaume

MÉS DE 400 COMPANYS EXIGIM SOLUCIONS

Aquest matí uns 400 professionals dels serveis penitenciaris ens hem concentrat davant el Palau de la Generalitat per demanar al President de la Generalitat que actuï davant la inacció de la Consellera de Justícia Ciuró i el seu equip de treball de la Secretaria de Mesures Penals.  

A la concentració UGTPRESONS juntament amb CCOO, Catac i Intersindical hem registrat un escrit adreçat al mateix President, amb les mesures que entenem urgents i imprescindibles, per tal de posar solucions a la situació d’inseguretat i continues agressions cada cop més violentes que patim els professionals penitenciaris.

UGTPRESONS agraeix a tots els companys i  totes les companyes la seva presència a la concentració d’avui, i restem a l’espera de la resposta a les nostres exigències dels responsables del Govern per prendre les mesures que considerem oportunes.

STOP AGRESSIONS!!

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 7 de juny  de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca