Informació sobre el concurs de mèrits d’estabilització

Com UGTRESONS us hem anat informant tant per escrit com a les diverses assemblees informatives que estem fent al respecte, dilluns dia 13 de juny o dimarts 14 de juny, es publicarà al DOGC el concurs de mèrits del procés d’estabilització de l’ocupació pública, segons preveu la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l’ocupació pública.

Per aquest motiu cal que, en referència a la vostra vida laboral i els mèrits que pugueu aportar en cada cas, i que finalment s’hauran de tenir en la data de la convocatòria, com ara les Titulacions acadèmiques, de llengua catalana, d’ACTIC o equivalents, comproveu la informació que us apareix en el vostre expedient d’ATRI, ja que és el canal pel qual l’Administració obtindrà aquesta informació.

Un cop es produeixi la publicació al DOGC, a l’apartat de Procés d’Estabilització de l’Ocupació Temporal de la web d’administració pública, disposareu dels formularis de participació en el concurs de mèrits. El termini de presentació de les sol·licituds serà de 20 dies hàbils, es podrà fer durant les 24 hores del dia, i no tindrà cap incidència l’ordre d’inscripció.

En el moment de presentar les sol·licituds no caldrà aportar cap documentació tret de les dades personals necessàries que us demanin al formulari, signar-lo amb identificació digital i fer el pagament de les taxes. Si no compteu amb cap sistema d’identificació i signatura electrònica, podeu donar-vos d’alta de l’idCAT Mòbil o també podeu fer servir el vostre certificat digital si en teniu.

Respecte del calendari d’aquest procés, es preveu que entre el 19 i 20 de juliol es publiqui la llista de persones admeses i excloses; un cop admès, l’administració t’enviarà un correu dient el que consta al teu expedient. La persona interessada haurà de contestar aquest correu confirmant la informació o aportant la nova documentació que consideri adient. Es preveu que es publiqui a començaments de setembre la llista provisional de mèrits i la previsió de resolució serà cap a mitjans d’octubre de 2022.

Finalment, com molts de vosaltres ja sabeu, gràcies a la pressió exercida per UGT, i a la que finalment es van acabar afegint la resta de forces sindicals, l’àmbit d’Execució Penal ha quedat blindat i la valoració del treball desenvolupat en cada cos de l’àmbit ha quedat marcadament diferenciada.

Salut i cuideu-vos!

UGTPRESONS

Barcelona, 8 de juny de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca