NO a les hores extres

NO SIGUIS CÒMPLICE D’UNA ADMINISTRACIÓ QUE ET MENYSPREA CONSTANTMENT

UGTPRESONS hem pogut conèixer que hi ha centres que de nou estan demanant desesperadament voluntaris per fer hores extres, ara sí i només quan estan desesperats, retribuïdes.

UGTPRESONS no repetirem el que de sobres és conegut, que estem totalment en contra d’un increment de la nostra jornada laboral setmanal i que si s’han de reforçar els serveis s’ha de fer mitjançant un increment net de personal.

Això és el que haurien de fer uns responsables penitenciaris amb cara i ulls, aconseguir una partida pressupostària específica per dotar convenientment de personal els centres penitenciaris, tal i com fa periòdicament el Departament d’Interior amb els cossos de Mossos d’esquadra, Bombers i Agents Rurals.

Però no només la seva inoperància i manca de pes específic al Govern els impossibilita aconseguir pressupost per ampliar la plantilla, sinó que és el seu desinterès a vetllar per la nostra integritat i la poca transcendència que li donen a les agressions que patim el que els porta a mantenir una plantilla en precari i, ara a sobre, demanar sense cap vergonya que siguem nosaltres els que els solucionem els problemes.

I mentre, això sí, no volen parlar de la integració del nostre PRP si no és a canvi d’una modificació substancial de les condicions laborals de gairebé un miler de professionals penitenciaris.

Les continues agressions que patim son una claríssima conseqüència de la greu manca de personal que pateixen els centres penitenciaris catalans, i tots hem de ser conscients que, en el context actual, cada hora que passem als centres és una hora de potencial risc per a la nostra integritat física.

UGTPRESONS considerem que és el moment de pagar a l’administració amb el mateix menyspreu que ells demostren per nosaltres i, per això, fem una crida a NO COL·LABORAR AMB L’ADMINISTRACIÓ PENITENCIÀRIA i a cenyir-nos a treballar exclusivament els serveis que ens pertoca per quadrant.

DIGUEM NO A LES HORES EXTRES!!!

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 4 de juny de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca