Nou èxit dels serveis jurídics d’UGTPresons

Aconseguim l’absolució d’un company jutjat per un delicte de tortures

L’audiència de Barcelona ha dictat sentència absolutòria en un procediment penal per un delicte de tortura contra un funcionari del Centre Penitenciari Brians 2, denunciat per haver torturat i amenaçat suposadament un intern, i al que li demanaven més de 4 anys de presó.

Segons el mateix tribunal, a la sentència queda desacreditada la versió dels fets de l’intern, ja que s’ha comprovat l’existència d’una veritable animadversió de l’intern envers el funcionari i, també segons els magistrats, l’existència d’indicis importants que contradiuen la versió d’aquest.

Novament, els serveis jurídics d’UGTPRESONS han exercit des de l’inici la defensa judicial del nostre afiliat, en aquest cas del Centre Penitenciari de Brians 2. I de nou veiem com després d’una denúncia, en aquest cas per una suposada tortura i amenaces, la presència de l’Advocacia de la Generalitat ha brillat per la seva absència i no ha comparegut en el procediment.

El Departament de Justícia torna a perdre una altra oportunitat de demostrar que realment defensa i protegeix els seus treballadors en via judicial, tant pel gravíssim fet de veure com som falsament denunciats, com per donar mostres que defensa el col·lectiu davant els qui ataquen la nostra professionalitat i l’honorabilitat.

Els serveis jurídics d’UGTPRESONS no hem deixat ni deixarem mai sols a les nostres afiliades i afiliats quan son objecte d’obertura de procediments tant disciplinaris com penals, i per això volem recordar a tots els nostres afiliats i afiliades la importància de que ens traslladeu els procediments disciplinaris i judicials en els que us veieu immersos amb la màxima celeritat, per així poder preparar la millor defensa possible.

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 27 de juny de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca