Noves agressions al Dert de Dones

Lamentablement, hem de tornar a parlar d’agressions a companys durant el transcurs i desenvolupament de la seva feina, aquesta vegada ha sigut al DERT de Dones, perquè no ens oblidem que les internes també són violentes i perilloses en els seus actes, com ha quedat palès en els fets que van succeir en aquest Departament durant el dia d’ahir.

La interna en qüestió va protagonitzar uns fets que van provocar que finalment haguessin d’anar a la mútua 6 companys per diferents lesions.

No sols va fer ús d’una violència desproporcionada, sinó que va amenaçar de manera greu i reiterada als companys presents.

Cal mencionar que no és la primera vegada que aquesta interna porta a terme aldarulls similars i de diferent índole des de la seva arribada al nostre Centre, i que ho fa sempre que les seves peticions no són ateses de manera immediata, sent molt complicat per les  funcionàries i funcionaris que hi treballen en aquest departament fer entendre que tot el que vol no s’aconsegueix amb la immediatesa, que sembla que és el que aquesta interna pretén amb tot el que demana.

Des de la Secció Sindical d’UGTPRESONS, demanem a la nostra Direcció que doni una resposta a la problemàtica que hi ha al DERT amb aquesta interna i que per desgràcia segur que es tornarà a repetir, degut el caràcter violent que presenta des de la seva arribada a aquest Centre.

No volem que cap company més surti lesionat ni amenaçat, ni per aquesta interna, ni per ningú.

STOP AGRESSIONS

Desitgem als nostres companys una ràpida recuperació i des de la nostra secció sindical ens oferim per qualsevol cosa que necessitin.

El mateix desig pels dos companys que van haver d’anar també a la mútua en una intervenció a la UHPP, i que també va tenir com a protagonista una interna provinent del DERT i que portava uns dies en aquella Unitat.

Ràpida recuperació per a tots.

Salut!

Secció sindical d’UGTPRESONS al C.P. Brians 1

Sant Esteve Sesrovires, 30 de juny del 2022      

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca