Publicada la convocatòria dels concursos de mèrits

S’inicia la consolidació per 878 interins i interines de l’àmbit d’execució penal

Aquest matí s’ha publicat al DOGC la resolució PRE/1820/2022 que preveu la convocatòria de diversos processos de selecció per la via excepcional del concurs de mèrits que permetrà que 710 interins i interines de l’àmbit d’execució penal puguin consolidar el seu lloc de treball per aquesta via. Les 171 places restants s’ofertaran posteriorment per la via d’estabilització també prevista per la Llei 20/21 consistent en un concurs-oposició.

La publicació d’avui fa realitat l’acord assolit el passat 9 de maig entre la UGT, CCOO, IAC i el Govern de la Generalitat en relació a l’Oferta Pública d’Estabilització, però també el “Acuerdo sobre el plan de choque para reduir la temporalidad en las administracions públicas” assolit el passat 5 de juliol entre la UGT, ccoo i csif i el Gobierno Estatal, que va derivar en el RDL 14/2021 i posteriorment en la “Ley 20/2021 de medidas urgentes para la reducción de la temporalidad en el empleo público”.

Concretament els processos selectius del nostre àmbit que es convoquen per la via excepcional del concurs de mèrits són:

COS ÀMBIT EXECUCIÓ PENALPLACES
Cos superior, opció dret (Annex 47)63
Cos superior, pedagogia (Annex 48)4
Cos superior, psicologia (Annex 49)82
Cos de diplomatura, educació social (Annex 50)151
Cos de diplomatura, treball social (Annex 51)117
Cos de tècnics especialistes (Annex 52)291
Cos auxiliar tècnic (Annex 53)2

Pel que fa al procés de participació les bases estableixen que i el termini de presentació de sol·licituds és de 20 dies hàbils.

Es preveu que es publiquin els llistats d’admesos i exclosos provisionals els dies 19 o 20 de juliol, i que a principis de setembre es publiqui el llistat provisional de mèrits. La resolució definitiva del procés s’espera per a meitat del mes d’octubre.                 

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 13 de juny de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca