Reunió amb la direcció

La direcció del centre torna a suspendre en l’assignatura d’empatitzar amb la seva plantilla

Tal com us vam informar al darrer escrit, aquest dimarts 14 de juny s’ha celebrat que vam sol·licitar amb caràcter urgent la reunió amb direcció arran de les darreres agressions als companys del MR14. Han estat presents el director, el subdirector de Règim Interior, el gerent i el nou secretari tècnic Jurídic, per la part social UGTPRESONS, CCOO, Csif, Intersindical i Acaip.

Hem exposat a la direcció del centre que el canvi de paradigma que estem vivint a Brians 2 no té precedents, que la situació actual és insostenible i que patim una greu manca de personal des de fa molt de temps.

Actualment, comptem amb més de 100 baixes i això sumat a què tenim una  plantilla sempre deficitària i amb la laxitud regimental (promoguda per la implementació de la circular 1/2021), sumada també al canvi de perfil d’interns que ens estan arribant, cada cop més violents i totalment impermeables al tractament, fan un còctel altament inflamable i perillós.

Tot això just abans de començar l’estiu, període com tots sabem d’augment de la conflictivitat i on s’accentuen encara més els problemes de personal, si és que això és possible.

Hem evidenciat l’increment exponencial de les agressions a professionals i entre interns. A hores d’ara les dades són irrefutables i parlen per si mateixes: algunes coses s’estan fent malament! És obvi!

UGTPRESONS hem plantejat la necessitat imperiosa d’increment de plantilla. Hem preguntat quants reforços ha demanat el centre actualment i el Gerent ens ha informat que han demanat 14 GSI i 14 GAM, però des de la Secretaria han estimat que amb 6 GSI ja fem i és el que els han enviat. Es veu que anem sobrats i no calen aquests 28 companys demanats.

UGTPRESONS hem proposat algunes mesures d’urgència mentre continuï aquesta situació, com per exemple:

  • Tancar aquelles unitats que no siguin imprescindibles pel funcionament del centre i així optimitzar els efectius dels quals disposem.
  • Dotar totes les unitats de vida amb escuts de protecció, per repel·lir si s’escau possibles agressions.
  • Dotar als mòduls de més detectors de metalls i revisar i actualitzar els arcs detectors de metalls per ajudar a prevenir l’entrada d’objectes prohibits (com pinxos , mòbils, etc.) als mòduls i departaments.
  • Fer un seguiment de tots els codis 1 i de la gravetat dels incidents.
  • Els aïllaments provisionals han de durar el temps prudencial per garantir la seguretat dels treballadors i dels propins interns i el fet de minimitzar el temps a 10-15 minuts causa l’efecte contrari amb exigències incessants dels interns aïllats.
  • La pujada voluntària als mòduls s’hauria de fer en funció dels efectius presents durant el servei i no només durant el període de vacances.
  • Fer una interpretació de l’aplicació del règim sancionador una mica més rigorosa del que s’està fent actualment, com a única eina que tenim ara per ara per contenir conductes altament perilloses i que si el corrent actual continua sent tan laxa, els interns s’aprofiten de la mateixa i les repercussions de les faltes comeses fan que no tinguin por en reiterar-les o empitjorar-les.

Proposta de direcció

La direcció ens ha fet saber que estan estudiant la creació de 2 mòduls amb particularitats especials i que ho faran als Mòduls 1 i al 6 respectivament

Un mòdul serà per a interns amb necessitats especials i que aparentment no presentin un perill potencial per a la resta d’interns del mòdul i d’aquesta manera evitar els problemes amb altres interns que puguin ser incompatibles amb aquests.

L’altre mòdul està pensat per aquells interns que acaben de complir el primer grau de tractament i no presentin prou garanties de conducta i d’estabilització per portar una vida ordinària a mòdul. Seria un pas previ al règim de vida ordinari però amb un seguiment especial per part dels funcionaris i del personal de rehabilitació.

Conclusió i valoració de la reunió

El que en un primer moment ens ha semblat i de fet, se’ns han plantejat com a reunió de treball, ha acabat com totes les reunions amb aquest nou director, completament sorda a les peticions i suggeriments dels representants dels treballadors i dedicat en tot moment a escoltar-se a si mateix i fer bromes per treure importància als temes plantejats. També creiem que estan fent la feina bruta a la Secretaria, desestimant totes les propostes i centrant el discurs ens els seus ambiciosos projectes al més pur estil: “¿qué hay de mi libro?”. Està clar que d’aquesta manera tan relliscosa de fer front als problemes i treure’ls-hi importància, no podem ni avançar ni millorar.

Com a cloenda de tot això, ens hem dirigit a la direcció i els hi hem preguntat directament: “Està clar que tenim un gran problema amb la seguretat i encara més amb les agressions, però ens podeu contestar objectivament, que penseu fer? Aquesta pregunta els hi hem reiterat en diverses ocasions i en cap moment han sabut respondre. Creiem que possiblement a aquesta direcció els hi queda molt gran i el que és més trist de tot és que estan jugant amb la vida dels seus treballadors i menyspreant la seva seguretat en tot moment.

Prou bromes, prou treure ferro fent-nos retrocedir  20 o 30 anys i dient que no n’hi ha per a tant i que tot això ja passava. Prou comparacions pernicioses i més sentit de l’autoritat i d’orgull com a director i company.

Salut!!!

Secció sindical d’UGTPRESONS al CP Brians 2

Sant Esteve Sesrovires, 14 de juny de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca