Continua l’onada calenta a Lledoners

El passat 19 de juny des d’UGTPRESONS alertàvem mitjançant un escrit de les reiterades situacions de violència extrema, protagonitzades per diversos interns del nostre centre que gràcies a la professionalitat dels funcionaris es van poder reconduir, tot i haver rebut agressions de diferent consideració.

Però malauradament, UGTPRESONS vol denunciar una nova brutal agressió d’un intern cap a 2 funcionaris al MR03 del CP Lledoners. Aquest intern amb 8 expedients disciplinaris oberts aquest any, la majoria per amenaces i desobediència als funcionaris ha convertit en realitat el que ha anat predicant durant les últimes setmanes.

Durant el matí, després de sortir del menjador sense demanar permís,  aquest intern  va fer cas omís a les ordres rebudes en el pati, per la qual cosa s’activa un CODI 02, i, quan s’hi personen els funcionaris per traslladar-lo entre cancells propina gratuïtament dos cops de puny en la cara a un funcionari, i, a continuació, dona un  altre cop de puny en la cara a un segon funcionari que intentava evitar l’atac. UGTPRESONS, com no podia ser d’una altra manera, desitja que ambdós funcionaris es recuperin ràpidament de les lesions rebudes.

Una altra vegada, la ràpida actuació dels funcionaris i la seva professionalitat van permetre vèncer la forta resistència de l’intern, ja que durant la intervenció no parava de  donar cops de puny i peu i insultar amb frases com «hijos de puta os voy a matar», «cabrones, perras, esto me lo vais a pagar».

UGTPRESONS demana la immediata conducció de l’intern, cosa que després de 10 hores del succés encara no s’ha produït. I exigim a la direcció del centre que prengui les mesures legals idònies perquè aquesta agressió no quedi impune.

A més a més, UGTPRESONS es nega a acceptar que les agressions que pateix el nostre col·lectiu no van en el sou, i, vol ficar de manifest la falta crònica de personal i una Instrucció que sembla que dona ales als interns i que lliga de mans i peus als funcionaris. En les mans de la Secretaria i la Direcció del Centre estan les decisions que han de permetre el degoteig constant d’agressions a  funcionaris.

Salut!

Secció sindical d’UGTPRESONS al CP Lledoners

Sant Joan de Vilatorrada, 25 de juliol de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca