Èxit de la concentració d’avui davant el Parlament de Catalunya

Més de 300 companys exigim solucions

Aquest matí uns 300 professionals dels serveis penitenciaris ens hem concentrat davant el Parlament de Catalunya per demanar al Govern i concretament a la Consellera de Justícia Ciuró i el seu equip de treball de la Secretaria, mesures urgents per acabar amb la xacra d’agressions que estem patint els professionals penitenciaris.

A la concentració UGTPRESONS juntament amb altres sindicats que també han assistit a la concentració hem aconseguit reunir-nos amb la Consellera a la qual hem traslladat totes les nostres peticions i les mesures que entenem urgents i imprescindibles, per tal de posar solucions a la situació d’inseguretat i continues agressions cada cop més violentes que patim els professionals penitenciaris.

UGTPRESONS agraeix a tots els companys i totes les companyes la seva presència a la concentració d’avui, i restem a l’espera de la resposta dels responsables del Departament per prendre les mesures que considerem oportunes.

STOP AGRESSIONS!!

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 20 de juliol de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca