Formació subvencionada exclusiva afiliades i afiliats

UGTPRESONS us oferim el programa formatiu per al tercer trimestre de 2022. Aquestes accions formatives estan adreçades exclusivament als afiliats i afiliades d’UGTPRESONS, seran totalment gratuïtes i limitades a 100 persones que podran accedir a la formació per estricte ordre d’inscripció.

El nostre programa formatiu està impartit per un grup de docents que garanteixen la qualitat de l’ensenyament tant pel que fa al coneixement del nostre àmbit, com pel que fa a la seva professionalitat i experiència, ja que comptem amb formadors que són treballadors en actiu a l’àmbit penitenciari i també, amb professionals amb una àmplia experiència en la formació a altres cossos de seguretat i en institucions acreditades.

Les accions formatives seran íntegrament online, amb una durada de 40 hores cadascuna.

A continuació us detallem els cursos:

  • Control i seguretat penitenciària. Del 5 al 30 de setembre, amb una durada de 40 hores.
  • Interacció amb interns amb trets psicopàtics a l’àmbit penitenciari. Del 5 al 30 de setembre, amb una durada de 40 hores.

Si estàs interessat a inscriure’t, ho podràs fer a partir del dia d’avui i fins a l’inici de cadascuna de les activitats formatives a la web www.forumformat.coma l’apartat de “Cursos: Presons”.

Pots consultar la metodologia del curs i el seu contingut al cartell que t’adjuntem.

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 21 de juliol de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca