Informació oposicions JU030. Canvis a les bases

Aquest matí el departament de Justícia ha publicat al DOGC tres modificacions a les bases de l’oposició al cos de tècnics especialistes JU030.

Les modificacions introduïdes de les bases de la JU030 són les següents:

  • El curs selectiu redueix la seva durada a 35 hores lectives que es farà en diferents torns (cada torn amb 93 o 94 aspirants). El contingut del mateix s’estructurarà entorn d’aspectes teòrics i pràctics relacionats amb les funcions del cos. La puntuació màxima a assolir serà de 30 punts, mitjançant un qüestionari amb una única avaluació dels coneixements teoricopràctics, i cal obtenir una puntuació mínima de 15 punts per superar la prova.
  • Per restar exempts de fer les posteriors pràctiques als centres penitenciaris (última prova del procés), s’hauran d’acreditar sis mesos de serveis prestats com a funcionaris interins, entenent que aquests sis mesos s’han de tenir abans de la data de la publicació al DOGC d’aquestes modificacions (abans del 05.07.2022).
  • Finalment, es modifica l’assignació de llocs de treball, establint que a la finalització de tot el procés es farà una assignació provisional de lloc, d’acord amb l’ordre de puntuació assolit en el procés.

En aquest punt, restem a la espera de confirmació per part del departament de quins seran aquests llocs assignats provisionalment.

Amb relació a aquest últim punt, i l’assignació provisional de lloc de treball, UGTPRESONS ja hem demanat i exigirem, que al concurs de trasllats que amb tota seguretat es realitzarà amb posterioritat a tots els processos, totes les vacants podran ser escollides per preferència seguint aquest ordre:

  • Grup 1: actuals funcionaris de carrera
  • Grup 2: personal que guanyi plaça de funcionari a la JU030
  • Grup 3: personal que guanyi plaça de funcionari al concurs de mèrits
  • Grup 4: personal que guanyi plaça de funcionari al concurs-oposició del procés d’estabilització

Seguint aquest ordre lògic, el personal que guany plaça de funcionari al procés JU030, sempre escollirà el seu lloc de treball definitiu per davant dels qui guanyin plaça en un dels dos processos derivats de la llei d’estabilització

Aquestes modificacions, en la línia de les exigides per UGTPRESONS, les valorem positivament, i venen motivades per tal d’agilitzar el procés JU030 i donar cabuda, en aquest mateix any 2022, a les convocatòries del concurs de mèrits i del concurs-oposició, ambdues derivades de la llei d’estabilització, per donar així més opcions de consolidar un lloc de funcionari a tots els nostres interins.

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 5 de juliol de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca