Publicat el llistat de participants del concurs de mèrits

Avui divendres s’ha publicat el llistat de participants del concurs de mèrits derivat del procés d’estabilització. Els exclosos es determinaran al final del procés un cop es comprovi el compliment dels requisits que preveuen les bases. Fins el 5 d’agost tindreu de termini per poder realitzar al·legacions.

Les places ofertades i el número d’aspirants que hi participen son:

COS ÀMBIT EXECUCIÓ PENALPLACES OFERTADESPARTICIPANTS
Cos superior, opció dret63188
Cos superior, pedagogia417
Cos superior, psicologia82238
Cos de diplomatura, educació social151410
Cos de diplomatura, treball social117219
Cos de tècnics especialistes291891
Cos auxiliar tècnic248

Els aspirants podran accedir-hi per ATRI a través del seu usuari i contrasenya, així com amb identificació digital. Funció Pública avisa que el temps d’espera pot ser llarg durant les primeres hores a causa de l’alta concurrència.  Us recordem els següents passos que heu de realitzar a partir d’aquest moment:

Les persones admeses han de rebre una valoració automatitzada dels mèrits i disposaran d’un termini de 10 dies hàbils, a comptar de l’endemà de la seva recepció, per assenyalar alguna d’aquestes opcions:

  • Acceptar la valoració automatitzada, confirmant-la.
  • Rebutjar la valoració automatitzada, modificant-la. La persona afectada haurà d’al·legar i aportar la documentació justificativa dels mèrits que al·lega.
  • En el cas de no acceptar ni rebutjar expressament la valoració d’algun d’aquests mèrits en el termini abans indicat, es considerarà acceptada.

Un cop exhaurit el termini per realitzar al·legacions, el Tribunal Qualificador publicarà l’Acord de valoració provisional de mèrits a partir de la informació al·legada i acreditada per les persones aspirants, que podrà ser esmenada pels participants davant del Tribunal Qualificador en el termini de 10 dies hàbils:

  • Formulant al·legacions per disconformitat amb aquesta valoració.
  • Presentant la documentació que considerin oportuna acreditativa dels mèrits prèviament al·legats.

En aquest tràmit no s’admetran les al·legacions de mèrits que no hagin estat reclamats prèviament i, qualsevol documentació aportada per les persones aspirants que no tingui per objecte aquests mèrits al·legats prèviament, no serà tinguda en compte.

Un cop acabi el termini abans esmentat, el Tribunal Qualificador publicarà la valoració definitiva de mèrits. També efectuarà, si escau, la convocatòria de persones aspirants a la realització de la prova de coneixements de llengua catalana i/o castellana.

UGTPRESONS

Barcelona, 22 de juliol de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca