Reunió amb la Direcció

A la reunió assisteixen el director, la gerent, l’enginyer, la tècnica de prevenció del centre i els delegats d’UGTPRESONS.

CABINA A-1 i A-2

Demanem la instal·lació d’un excusat (wc) i rentamans a les cabines A-1 i A-2. La direcció ho troba correcte i faran la proposta a Barcelona per veure si s’aprova i es pot realitzar.

També ens informen que la petició d’un mirall  entre les portes M04 i M06 de l’edifici A-1, només està pendent de l’execució.

GESTIÓ PENITENCIÀRIA i RECURSOS HUMANS

Referent al tema d’olors, ens comenten que s’han fet intervencions per tal d’evitar-les. Estarem a l’expectativa de què finalment s’hagi resolt aquest problema.

GESTIÓ ECONÒMICA

Problemes amb el soroll de la màquina d’aire condicionat. Ens responen que han fet intervencions per tal d’esmorteir el soroll i que és molt difícil poder eliminar-lo completament.

MÒDULS EN GENERAL

Manca d’aire condicionat als menjadors. Aquesta mesura sembla que no està en previsió per part de Barcelona, tot i que des del centre es va demanar. Han fet una prova pilot al mòdul 3 posant vinils als vidres, el resultat, un nyap. Ara cal esperar que els caps pensants de Barcelona, vegin la llum i facin l’actuació que cal, que és posar un sistema d’aire condicionat.

CCI

Es van demanar cadires amb reposacaps i s’han aconseguit, el problema és que de moment no hi ha de recanvi.

INFERMERIA

Ens vam queixar del soroll de la màquina d’aire condicionat, ens diuen que s’han fet intervencions per tal d’esmorteir el soroll, que la sala tècnica està al costat de la cabina i que no es pot fer gran cosa més.

Es demana la instal·lació d’una barana a la rampa d’accés al pati del MID i la direcció ho veu viable.

INGRESSOS

Es demana més llum a les sales d’escorcoll i caganer. Ho miraran i si és així, es buscarà solució.

TALLERS

Es demana la instal·lació de ventiladors al passadís on s’escorcolla, ja que a les hores de sortida hi ha molta acumulació de personal i es genera una acumulació de males olors. La direcció ho veu viable i es farà.

Salut!

Secció Sindical d’UGTPRESONS  al CP MAS D’ENRIC

El Catllar, 5 d’agost de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca