El govern aprova l’acord per a la integració del PRP

Ahir, a la reunió del Consell Executiu del Govern de la Generalitat, es va aprovar l’acord signat el passat 18 de juliol a la Mesa Sectorial, ratificant l’acord assolit per UGTPRESONS amb el departament de Justícia el 28 de juny.

L’aprovació ahir per part del Govern era l’últim tràmit pendent per a la integració del PRP al nostre complement específic i, significa, d’una banda,  la desaparició d’aquest complement com a tal, i d’altre un augment fixe consolidat a les nostres retribucions, ara ja si, per sempre, donant compliment així a unes de les reivindicacions històriques d’UGTPRESONS.

L’acord aprovat ahir pel Govern confirma que aquest increment del complement específic es farà efectiu a la nòmina del mes de setembre, amb efectes retroactius de l’1 de gener de 2022.

Aquesta consolidació de retribucions, a més de representar un augment d’aquestes,  també farà que creixi la base reguladora, que és la referència que serveix per calcular els imports de futures prestacions i els drets passius en arribar a la jubilació.

A la mateixa reunió del Govern, es comprometen a aconseguir millores en la prestació del servei del col·lectiu de treballadors penitenciaris, sense entrar en el detall de quines seran aquestes millores.

Doncs bé, des d’UGTPRESONS els hi recordem algunes de les tasques que tenen pendents de resoldre de manera urgent:

  • Trobar solucions a l’onada d’agressions que estem patim als centres penitenciaris.
  • Increment net de personal, mínim 500 efectius.
  • Negociació d’un nou acord penitenciari.
  • Enllestir tots els concursos pendents de realitzar.
  • Agilitzar els tràmits per l’aprovació i signatura de la nostra jubilació anticipada.

Després d’aquest càlid estiu que estem patint, esperem que la tardor no hagi de venir calenta i que els compromisos adquirits es compleixin. UGTPRESONS estarem al darrere d’ells per recordar-los.

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 3 d’agost de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca