Formació concurs-oposició del Procés d’Estabilització

UGTPRESONS us informa que a partir de l’octubre, quan estiguin publicats els temaris de l’àmbit d’execució penal, organitzarem cursos de formació online, per preparar la prova del concurs-oposició derivat de la Llei 20/2021 d’estabilització.

Totes i tots els que esteu interessats podeu fer la vostra pre-reserva de plaça enviant un correu a l’adreça: fesppresons@catalunya.ugt.org

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca