Informació compensació horària per als participants al curs selectiu de la JU030

Després que UGTPRESONS haguem contactar al llarg de l’estiu amb els responsables penitenciaris t’informem de les compensacions horàries a les que tindran dret el companys i companyes que hagin estat cridats a realitzar el curs selectiu de la JU030:

En relació amb les persones convocades al curs selectiu previst a la convocatòria JU30 que, en el moment en què hagin de realitzar aquell curs, prestin serveis en el vostre centre, us informem que gaudiran d’una llicència per estudis durant els cinc dies de durada del curs. La repercussió en la prestació del servei, així com la compensació o no compensació en cas de realització del curs coincidint (total o parcialment) amb els dies de descans de la persona, serà diferent segons el torn horari al que aquesta estigui assignada, o del lloc de treball que ocupi:

  • Personal amb torn horari de dilluns a divendres.

No se’ls ha de compensar.

  • Personal assignat al torn horari de cap de setmana.

Se’ls compensarà amb l’equivalent a un cicle de treball (un cap de setmana).

Aquesta compensació s’haurà de gaudir necessàriament durant el cap de setmana immediatament anterior o l’immediatament posterior als dies en què la persona realitzi el curs.

Per tal de reduir l’impacte d’aquestes compensacions en la prestació del servei, els torns a lliurar es poden repartir, tenint en compte les necessitats del servei, entre els dos caps de setmana indicats (l’immediatament anterior i l’immediatament posterior a la realització del curs).

C.P. Puig de les Basses. Atès l’elevat nombre de persones que presten serveis en aquest centre convocades als diferents torns del curs selectiu, la compensació es podrà gaudir, tenint en compte les necessitats del servei, entre el cap de setmana immediatament anterior i els tres posteriors a la realització del curs.

  • Personal GSI.

Persones que havien de treballar un cicle sencer durant els dies en què realitzen el curs.

No se les ha de compensar.

Persones que realitzen el curs durant els cinc dies de lliurança del seu cicle (és a dir, que havien d’iniciar el torn de nit el dia immediatament anterior al de l’inici del curs)

Se les compensarà amb 35 hores.

D’aquestes 35 hores de compensació, 10,5 s’hauran d’aplicar necessàriament al torn de nit abans indicat (el del dia immediatament anterior al de l’inici del curs).

Persones que havien de prestar serveis durant els dies del curs, però sense completar un cicle sencer.

Les hores a compensar seran les que resultin de restar a 35 hores el total d’hores dels torns deixats de treballar durant els dies del curs. Exemple: a una persona que el dilluns en què inicia el curs havia de prestar serveis de tarda i nit, se l’haurà de compensar amb 17 hores (35 – 18).

Les hores de compensació es distribuiran, tenint en compte les necessitats del servei, entre el cicle immediatament anterior a l’inici del curs i l’immediatament posterior a la seva finalització.

C.P. Puig de les Basses. Atès l’elevat nombre de persones que presten serveis en aquest centre convocades als diferents torns del curs selectiu, la compensació es podrà gaudir, tenint en compte les necessitats del servei, entre el cicle immediatament anterior a l’inici del curs i els tres posteriors a la seva finalització.

Salut!

UGTPRESONS

Barcelona, 30 d’agost de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca