Plaga de rates i paneroles

El passat 15 de juny, el nostre responsable de Salut Laboral va fer una visita al centre on va detectar gran multitud d’anomalies que es van recollir en un informe enviat al director del Centre el passat 27 de juny, en el qual es sol·licitava que prenguessin les mesures per la seva correcció.

Si no n’hi ha prou amb tota la problemàtica que es va detectar en les diferents unitats i accessos, ara es el torn de les rates. Recentment s’ha pogut observar com una plaga de rates, passegen pels passadissos del Departament Especial de Règim Tancat, MR7, MR8, Cuina i carrer major.

Cal recordar que la plaga de paneroles encara hi és, cada vegada més estesa. Al MR5 es va detectar que gairebé en totes les cel·les, estan plenes d’aquest insecte.

En resum, la Direcció del centre no ha pres encara cap mesura per solucionar tots els problemes detectats el passat 15 de juny.

Des d’UGTPRESONS exigim a la Direcció que solucioni els problemes endèmics que té el centre i erradiqui, d’una vegada per totes, les plagues de rates i paneroles.

UGTPRESONS demana a la Direcció del centre una reunió urgent per tractar tots aquests temes.

Salut!

Secció sindical UGTPRESONS C.P PONENT

Lleida, 3 d’agost de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca