Vestuaris zona parquing

Arran de la visita realitzada el passat mes de juny pel responsable de Salut laboral d’UGTPRESONS i de la denúncia interposada davant Inspecció de Treball  per la secció sindical d’UGTPRESONS a Brians 1, us informem que el passat 26 de juliol, l’inspector del servei  d’Inspecció de Treball va visitar el Centre, i va confirmar tant la denúncia com l’informe que havíem elaborat.

Un delegat d’UGTPRESONS al centre va acompanyar l’inspector durant la seva visita i aquest va reafirmar la insalubritat dels vestuaris dels treballadores i de les treballadores del centre, detallada a la nostra denúncia i als nostres informes.

A requeriment de l’inspector, el director li va explicar el nou projecte que s’executarà ben aviat i que per fi acabarà amb els barracons que hem tingut com a vestuaris. La construcció d’obra d’un nou edifici que els substituirà.

En tot cas, l’inspector va aixecar acta del que va veure per fer un seguiment,  i va instar a executar aquesta obra al més aviat possible.

Salut

Secció sindical d’UGTPRESONS AL CP Brians 1

Sant Esteve Sesrovires, 1 d’agost de 2022

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta utilitzar-les. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca